Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Koszyk
NOWOŚĆ!
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.
  • Menu
  • Zrób to sam!🍜
  • O nas
  • Promocje
  • Ramen-ya logo
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt

Menu

  1. Menu
  2. Menu
  • Menu
  • Zrób to sam!🍜
  • O nas
  • Promocje
  • Ramen-ya logo
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt
  • Menu
  • Zrób to sam!🍜
  • O nas
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt
Zobacz promocje Schowaj promocje

Nowość Zamawiając przez internet, sam wybierasz promocje!

-10% na wszystkie rameny i bułeczki Bao!

-10% na wszystkie rameny i bułeczki Bao!

Promocja obowiązuje w: Dostawa i odbiór osobisty
Dostępność »

  • Poniedziałek:
  • Wtorek:
  • Środa:
  • Czwartek:
  • Piątek:
  • Sobota:
  • Niedziela:
Schowaj promocje
  • Ramen gotowy do spożycia
  • Bułeczki Bao
  • Ramen dla dwojga - zrób to sam

Menu

  • Ramen gotowy do spożycia
  • Bułeczki Bao
  • Ramen dla dwojga - zrób to sam

Ramen gotowy do spożycia

- bulion warzywny
- tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tachina, mirinu i sake
- ręcznie robiony makaron, bataty, nitamago, chili, kiełki fasoli mung, pok choy, soja edamam, kukurydza zielona dymka i nori
  • Shio Ramen

    - zupa typu chintan
    - shio tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, kaczka marynowana w sosie sojowym i sake, nitamago, narutomaki, zielona dymka, rzodkiew marynowana i nori
  • Shoyu Ramen

    - zupa typu chintan
    - shoyu tare na bazie sosu sojowego, glonów kombu, katsuobushi, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, boczek choschu, nitamago, por, kiełki fasoli mung, soja edame, bambus i nori
  • Tan Tan Men

    - zupa typu paitan
    - tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tachina, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina tan tan men, nitamago, chili, smażony por, kiełki fasoli mung,boczek chashu,pok choy, zielona dymka, bambus i nori
  • Tonkotsu

    - zupa typu paitan
    - tare na bazie dashi, sosu sojowego, mirinu, wywaru choshu, octu ryżowego
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina , nitamago, zielona dymka, grzyby shitake, smażony por, nori
  • Miso Ramen

    - zupa typu paitan
    - miso tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu pasty tobanjian, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, boczek choschu, nitamago, kukurydza, zielona dymka, por, nori
  • Extra Spicy Ramen

    - zupa typu chintan
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, boczek chaschu, smażona wołowina , nitamago, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, zielona dymka, marynowana rzodkiew, por
  • Koreański z Krewetkami

    - zupa typu chintan
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, duszone w oleju krewetki, nitamago, soja edame, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, zielona dymka, nori
  • Shitake Vegetarian Ramen

    - zupa bulion wegański, glony kombu
    - tare na bazie grzybów shitake, sosu sojowego ciemnego i sake
    - ręcznie robiony makaron, duszone grzyby shitake, rzodkiew marynowana, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, nori
  • Vegetarian Miso Ramen

    zupa bulion wegański, glony kombu
    - miso tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjian, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, pieczony batat, grzyby shitake, słodka kukurydza, por, soja edame, zielona dymka
  • Tan Tan Vege

    bulion warzywny
    - tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tachina, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, bataty, nitamago, chili, kiełki fasoli mung, pok choy, soja edamam, kukurydza zielona dymka i nori
  • Vege Spicy Ramen

    - zupa bulion wegański, glony kombu
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, kiełki fasoli mung, rzodkiew marynowana, kukurydza, pieczony batat, por, nori
  • Tahini Miso Ramen

    zupa typu paitan,
    - tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i sake + pasta tahini
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina tan tan men, boczek chashu, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, soja edamame, dymka i nori
  • Tahini Extra Spicy Vege

    zupa wegańska z wodorostami kombu,
    - tare na bazie pasty tahini, gochujang, prażonego ziarna sezamu, sambal oelek, miodu i oleju
    sezamowego,
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, kiełki fasoli mung, rzodkiew marynowana, soja
    edamame, narutomaki, pok choy, por, dymka i nori
  • Tahini Miso Vege

    zupa wegańska z wodorostami kombu,
    - tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i sake + pasta tahini
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, kukurydza, soja edamame, por, dymka i nor

Bułeczki Bao

  • Bao Miso

    - boczek chashu
    - słodka kukurydza
    - grzyby shiitake
    - sezam
    - sos na bazie pasty miso
  • Bao Tan Tan

    - smażona wołowina
    - pak choy
    - kiełki fasoli mung
    - zielona cebula dymka
    - sos na bazie pasty tahini
  • Bao Koreańska

    - krewetki
    - kiełki fasoli mung
    - pędy bambusa
    - zielona cebula dymka
    - sos na bazie pasty gochujang, miodu i sambal oeleku
  • Bao Extra Spicy

    - smażona wołowina
    - boczek chashu
    - rzodkiew marynowana
    - pędy bambusa
    - kiełki fasoli mung
    - sos na bazie pasty gochujang, miodu i sambal oeleku
  • Bao Miso Vege

    - pieczony batat
    - soja emamame
    - grzyby shiitake
    - por
    - sos na bazie pasty miso
  • Bao Tan Tan Vege

    - pieczony batat
    - soja edamame
    - kiełki fasoli mung
    - sos na bazie pasty tahini
  • Bao z kaczką

    - kaczka marynowana
    - soja edamame
    - rzodkiew marynowana
    - zielona cebula dymka
    - sos jogurtowy
  • Bao Vegetarian

    - pieczony batat
    - soja edamame
    - grzyby shiitake
    - rzodkiew marynowana
    - kiełki fasoli mung
    - sos na bazie sos na bazie pasty gochujang, miodu i sambal oelek
    - sos jogurtowy
  • Bao z kurczkiem

    - kurczak marynowany w sosie sojowym i sake
    - kiełki fasoli mung
    - kukurydza
    - zielona cebulka dymka
    - sos jogurtowy/ sos na bazie
  • Bao Tan Tan Yogurt

    - smażona wołowina
    - rzodkiew marynowana
    - kiełki fasoli mung
    - zielona cebulka
    - sos jogurtowy

Ramen dla dwojga - zrób to sam

RAMEN DO SAMODZIELNEGO PRZYGOTOWANIA. W PUDEŁKU DWIE PORCJE OKOŁO 750 ML. TRWAŁOŚĆ PRODUKTU 36 GODZIN.
  • Shio Ramen

    - zupa typu chintan
    - shio tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, kaczka marynowana w sosie sojowym i sake, nitamago, narutomaki, zielona dymka, rzodkiew marynowana i nori
  • Shoyu Ramen

    - zupa typu chintan
    - shoyu tare na bazie sosu sojowego, glonów kombu, katsuobushi, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, boczek choschu, nitamago, por, kiełki fasoli mung, soja edame, bambus i nori
  • Tan Tan Men

    - zupa typu paitan
    - tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tachina, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina tan tan men, nitamago, chili, smażony por, kiełki fasoli mung, pok choy, zielona dymka, bambus i nori
  • Tonkotsu

    - zupa typu paitan
    - tare na bazie dashi, sosu sojowego, mirinu, wywaru choshu, octu ryżowego
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina , nitamago, zielona dymka, grzyby shitake, smażony por, nori
  • Miso Ramen

    - zupa typu paitan
    - miso tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu pasty tobanjian, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, boczek choschu, nitamago, kukurydza, zielona dymka, por, nori
  • Ramen Koreański

    - zupa typu chintan
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, duszone w oleju krewetki, nitamago, soja edame, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, zielona dymka, nori
  • Extra Spicy Ramen

    - zupa typu chintan
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, boczek chaschu, smażona wołowina , marynowana kaczka, nitamago, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, zielona dymka, marynowana rzodkiew, por
  • Vege Ramen

    - zupa bulion wegański, glony kombu
    - tare na bazie herbaty matcha, sosu sojowego jasnego i sake
    - ręcznie robiony makaron, pieczony batat, grillowany pomidor, pok choy, rzodkiew marynowana, soja edame, zielona dymka
  • Shitake Vege Ramen

    - zupa bulion wegański, glony kombu
    - tare na bazie grzybów shitake, sosu sojowego ciemnego i sake
    - ręcznie robiony makaron, duszone grzyby shitake, rzodkiew marynowana, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, nori
  • Vegetarian Miso Ramen

    zupa bulion wegański, glony kombu
    - miso tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjian, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, pieczony batat, grzyby shitake, słodka kukurydza, por, soja edame, zielona dymka
  • Tan Tan Vege

    bulion warzywny
    - tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tachina, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, bataty, nitamago, chili, kiełki fasoli mung, pok choy, soja edamam, kukurydza zielona dymka i nori
  • Vegetarian Spicy Ramen

    - zupa bulion wegański, glony kombu
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, kiełki fasoli mung, rzodkiew marynowana, kukurydza, pieczony batat, por, nori
  • Tahini Miso vege

    - zupa wegańska z wodorostami kombu,
    - tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i sake + pasta tahini
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, kukurydza, soja edamame, por, dymka i nori
  • Tahini Extra Spicy Vege

    -zupa wegańska z wodorostami kombu,
    - tare na bazie pasty tahini, gochujang, prażonego ziarna sezamu, sambal oelek, miodu i oleju
    sezamowego,
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, kiełki fasoli mung, rzodkiew marynowana, soja
    edamame, narutomaki, pok choy, por, dymka i nori
  • Tahini Miso

    - zupa typu paitan,
    - tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i sake + pasta tahini
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina tan tan men, boczek chashu, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, soja edamame, dymka i nori
Ramen-ya logo
Emaus 3, 30-201 Kraków
Telefon: 729 993 808
E-mail: 3emaus3@gmail.com
Mapa dojazdu

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko / Laktoza
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Ok

NOWOŚĆ!

Mamy najlepszy w Polsce system zamawiania jedzenia online.

Gotówka, karta lub szybki przelew
Bez logowania i rejestracji
20 sekund i załatwione!

OK!