Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Koszyk
NOWOŚĆ!
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.
  • Menu
  • Zrób to sam!🍜
  • O nas
  • Promocje
  • Ramen-ya logo
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt

Menu

  1. Menu
  2. Menu
  • Menu
  • Zrób to sam!🍜
  • O nas
  • Promocje
  • Ramen-ya logo
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt
  • Menu
  • Zrób to sam!🍜
  • O nas
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt
Zobacz promocje Schowaj promocje

Nowość Zamawiając przez internet, sam wybierasz promocje!

-10% na wszystkie rameny i bułeczki Bao!

-10% na wszystkie rameny i bułeczki Bao!

Promocja obowiązuje w: Dostawa i odbiór osobisty
Dostępność »

  • Poniedziałek:
  • Wtorek:
  • Środa:
  • Czwartek:
  • Piątek:
  • Sobota:
  • Niedziela:
Schowaj promocje
  • Ramen gotowy do spożycia
  • Bułeczki Bao
  • Ramen dla dwojga - zrób to sam

Menu

  • Ramen gotowy do spożycia
  • Bułeczki Bao
  • Ramen dla dwojga - zrób to sam

Ramen gotowy do spożycia

- bulion warzywny
- tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tachina, mirinu i sake
- ręcznie robiony makaron, bataty, nitamago, chili, kiełki fasoli mung, pok choy, soja edamam, kukurydza zielona dymka i nori
  • Shio Ramen

    - zupa typu chintan
    - shio tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, kaczka marynowana w sosie sojowym i sake, nitamago, narutomaki, zielona dymka, rzodkiew marynowana i nori
  • Shoyu Ramen

    - zupa typu chintan
    - shoyu tare na bazie sosu sojowego, glonów kombu, katsuobushi, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, boczek choschu, nitamago, por, kiełki fasoli mung, soja edame, bambus i nori
  • Tan Tan Men

    - zupa typu paitan
    - tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tachina, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina tan tan men, nitamago, chili, smażony por, kiełki fasoli mung,boczek chashu,pok choy, zielona dymka, bambus i nori
  • Szef kuchni poleca

    Tonkotsu

    - zupa typu paitan
    - tare na bazie dashi, sosu sojowego, mirinu, wywaru choshu, octu ryżowego
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina , nitamago, zielona dymka, grzyby shitake, smażony por, nori
  • Miso Ramen

    - zupa typu paitan
    - miso tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu pasty tobanjian, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, boczek choschu, nitamago, kukurydza, zielona dymka, por, nori
  • Extra Spicy Ramen

    - zupa typu chintan
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, boczek chaschu, smażona wołowina , nitamago, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, zielona dymka, marynowana rzodkiew, por
  • Nowość

    Koreański z Krewetkami

    - zupa typu chintan
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, duszone w oleju krewetki, nitamago, soja edame, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, zielona dymka, nori
  • Shitake Vegetarian Ramen

    - zupa bulion wegański, glony kombu
    - tare na bazie grzybów shitake, sosu sojowego ciemnego i sake
    - ręcznie robiony makaron, duszone grzyby shitake, rzodkiew marynowana, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, nori
  • Vegetarian Miso Ramen

    zupa bulion wegański, glony kombu
    - miso tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjian, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, pieczony batat, grzyby shitake, słodka kukurydza, por, soja edame, zielona dymka
  • Tan Tan Vege

    bulion warzywny
    - tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tachina, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, bataty, nitamago, chili, kiełki fasoli mung, pok choy, soja edamam, kukurydza zielona dymka i nori
  • Nowość

    Vege Spicy Ramen

    - zupa bulion wegański, glony kombu
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, kiełki fasoli mung, rzodkiew marynowana, kukurydza, pieczony batat, por, nori
  • Nowość

    Tahini Miso Ramen

    zupa typu paitan,
    - tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i sake + pasta tahini
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina tan tan men, boczek chashu, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, soja edamame, dymka i nori
  • Nowość

    Tahini Extra Spicy Vege

    zupa wegańska z wodorostami kombu,
    - tare na bazie pasty tahini, gochujang, prażonego ziarna sezamu, sambal oelek, miodu i oleju
    sezamowego,
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, kiełki fasoli mung, rzodkiew marynowana, soja
    edamame, narutomaki, pok choy, por, dymka i nori
  • Nowość

    Tahini Miso Vege

    zupa wegańska z wodorostami kombu,
    - tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i sake + pasta tahini
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, kukurydza, soja edamame, por, dymka i nor

Bułeczki Bao

  • Bao Miso

    - boczek chashu
    - słodka kukurydza
    - grzyby shiitake
    - sezam
    - sos na bazie pasty miso
  • Bao Tan Tan

    - smażona wołowina
    - pak choy
    - kiełki fasoli mung
    - zielona cebula dymka
    - sos na bazie pasty tahini
  • Bao Koreańska

    - krewetki
    - kiełki fasoli mung
    - pędy bambusa
    - zielona cebula dymka
    - sos na bazie pasty gochujang, miodu i sambal oeleku
  • Bao Extra Spicy

    - smażona wołowina
    - boczek chashu
    - rzodkiew marynowana
    - pędy bambusa
    - kiełki fasoli mung
    - sos na bazie pasty gochujang, miodu i sambal oeleku
  • Bao Miso Vege

    - pieczony batat
    - soja emamame
    - grzyby shiitake
    - por
    - sos na bazie pasty miso
  • Bao Tan Tan Vege

    - pieczony batat
    - soja edamame
    - kiełki fasoli mung
    - sos na bazie pasty tahini
  • Bao z kaczką

    - kaczka marynowana
    - soja edamame
    - rzodkiew marynowana
    - zielona cebula dymka
    - sos jogurtowy
  • Bao Vegetarian

    - pieczony batat
    - soja edamame
    - grzyby shiitake
    - rzodkiew marynowana
    - kiełki fasoli mung
    - sos na bazie sos na bazie pasty gochujang, miodu i sambal oelek
    - sos jogurtowy
  • Bao z kurczkiem

    - kurczak marynowany w sosie sojowym i sake
    - kiełki fasoli mung
    - kukurydza
    - zielona cebulka dymka
    - sos jogurtowy/ sos na bazie
  • Bao Tan Tan Yogurt

    - smażona wołowina
    - rzodkiew marynowana
    - kiełki fasoli mung
    - zielona cebulka
    - sos jogurtowy

Ramen dla dwojga - zrób to sam

RAMEN DO SAMODZIELNEGO PRZYGOTOWANIA. W PUDEŁKU DWIE PORCJE OKOŁO 750 ML. TRWAŁOŚĆ PRODUKTU 36 GODZIN.
  • Shio Ramen

    - zupa typu chintan
    - shio tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, kaczka marynowana w sosie sojowym i sake, nitamago, narutomaki, zielona dymka, rzodkiew marynowana i nori
  • Shoyu Ramen

    - zupa typu chintan
    - shoyu tare na bazie sosu sojowego, glonów kombu, katsuobushi, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, boczek choschu, nitamago, por, kiełki fasoli mung, soja edame, bambus i nori
  • Tan Tan Men

    - zupa typu paitan
    - tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tachina, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina tan tan men, nitamago, chili, smażony por, kiełki fasoli mung, pok choy, zielona dymka, bambus i nori
  • Tonkotsu

    - zupa typu paitan
    - tare na bazie dashi, sosu sojowego, mirinu, wywaru choshu, octu ryżowego
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina , nitamago, zielona dymka, grzyby shitake, smażony por, nori
  • Miso Ramen

    - zupa typu paitan
    - miso tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu pasty tobanjian, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, boczek choschu, nitamago, kukurydza, zielona dymka, por, nori
  • Ramen Koreański

    - zupa typu chintan
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, duszone w oleju krewetki, nitamago, soja edame, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, zielona dymka, nori
  • Extra Spicy Ramen

    - zupa typu chintan
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, boczek chaschu, smażona wołowina , marynowana kaczka, nitamago, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, zielona dymka, marynowana rzodkiew, por
  • Chwilowo niedostępne

    Vege Ramen

    - zupa bulion wegański, glony kombu
    - tare na bazie herbaty matcha, sosu sojowego jasnego i sake
    - ręcznie robiony makaron, pieczony batat, grillowany pomidor, pok choy, rzodkiew marynowana, soja edame, zielona dymka
  • Shitake Vege Ramen

    - zupa bulion wegański, glony kombu
    - tare na bazie grzybów shitake, sosu sojowego ciemnego i sake
    - ręcznie robiony makaron, duszone grzyby shitake, rzodkiew marynowana, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, nori
  • Vegetarian Miso Ramen

    zupa bulion wegański, glony kombu
    - miso tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjian, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, pieczony batat, grzyby shitake, słodka kukurydza, por, soja edame, zielona dymka
  • Chwilowo niedostępne

    Tan Tan Vege

    bulion warzywny
    - tare na bazie soli, wodorostów kombu, katsuobushi oraz pasty z sezamu tachina, mirinu i sake
    - ręcznie robiony makaron, bataty, nitamago, chili, kiełki fasoli mung, pok choy, soja edamam, kukurydza zielona dymka i nori
  • Vegetarian Spicy Ramen

    - zupa bulion wegański, glony kombu
    - tare na bazie pasty GOCHUJIANG, prażonego sezamu, olejku sambal, miodu i oleju sezamowego
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, kiełki fasoli mung, rzodkiew marynowana, kukurydza, pieczony batat, por, nori
  • Tahini Miso vege

    - zupa wegańska z wodorostami kombu,
    - tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i sake + pasta tahini
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, kukurydza, soja edamame, por, dymka i nori
  • Chwilowo niedostępne

    Tahini Extra Spicy Vege

    -zupa wegańska z wodorostami kombu,
    - tare na bazie pasty tahini, gochujang, prażonego ziarna sezamu, sambal oelek, miodu i oleju
    sezamowego,
    - ręcznie robiony makaron, nitamago, kiełki fasoli mung, rzodkiew marynowana, soja
    edamame, narutomaki, pok choy, por, dymka i nori
  • Tahini Miso

    - zupa typu paitan,
    - tare na bazie autorskiej mieszanki past miso, prażonego ziarna sezamu, pasty tobanjan, mirinu i sake + pasta tahini
    - ręcznie robiony makaron, smażona wołowina tan tan men, boczek chashu, nitamago, grzyby shiitake, pędy bambusa, soja edamame, dymka i nori
Ramen-ya logo
Emaus 3, 30-201 Kraków
Telefon: 729 993 808
E-mail: 3emaus3@gmail.com
Mapa dojazdu

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Ok

NOWOŚĆ!

Mamy najlepszy w Polsce system zamawiania jedzenia online.

Gotówka, karta lub szybki przelew
Bez logowania i rejestracji
20 sekund i załatwione!

OK!